SoloRide heeft voor onderzoek naar een vaccin tegen corona

Fiets voor een vaccin tegen het coronavirus

Veel fietsevenementen zijn afgelast en voor iedereen geldt dat je op dit moment drukte moet mijden. Buiten sporten in groepen is voor alle leeftijden toegestaan met ingang van 11 mei, als er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden. Met de SoloRide fiets je op gepaste afstand, maar toch samen, de race tegen de klok om het coronavirus te stoppen! 


Géén inschrijfgeld, wel steun aan onderzoek voor een vaccin

Op dit moment fietsen we zoveel mogelijk alleen en daarmee steunen we het onderzoek van het Erasmus MC naar een vaccin tegen het coronavirus. Voor SoloRide betaal je géén inschrijfgeld, maar je doet zelf een eerste donatie minimaal €5,-. We houden je iedere week met een update op de hoogte en organiseren verschillende acties voor de deelnemers. Maak dus ook jouw profiel aan en wordt SoloRider!

AANTAL
DEELNEMERS
202
KM
GEFIETST
238.370
AANTAL
DONATEURS
949
TOTAAL
OPGEHAALD
16.594,13

Samen voor een gezonde toekomst

De Erasmus MC Foundation is het officiële steunfonds van het Erasmus MC.  Op dit moment werken onderzoekers in het Erasmus MC keihard om een vaccin te vinden voor het dodelijke coronavirus. Dat moet snel, want de tijd dringt en elke dag telt. Alleen daar is geld voor nodig. Met de donaties die SoloRiders ophalen wordt het bloedplasmaonderzoek van Internist-infectioloog Dr. Bart Reijnders ondersteund. Meer over dit onderzoek lees je hier. 

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord